Produse Sisteme automatizari pt. cladiri Inels Componente principale CU2-01M  

CU2 - 01M - Unitatea centrala

- Este cel mai important element al sistemului INELS. Comunicatia intre unitatea CU2-01M si modulele de extensie este realizata printr-o magistrala de date CIB BUS ( common Instalation BUS), realizata din doua fire. Deasemeni prin cele doua fire este asigurata si alimentarea modulelor de extensie.
- Unitatea CU2-01M se bazeaza pe platforma automatului programabil FOXTROT si este destinat in principal locuintelor rezidentiale, cladirilor administrative sau altor aplicatii de dimensiuni mici si medii.
- Software-ul IDM (Inels Designer si Manager) operabil sub sistemul Windows este destinat programarii usoare a parametrilor si nu necesita cunostinte avansate in domeniul automatelor programabile. Prin intermediul IDM se realizeaza si configurarea unitatilor de extensie dispuse pe reteua CIB BUS, astfel se pot configura evenimentele tuturor intrarilor si iesirilor din sistem.
- CU2-01M dispune de urmatoarele posibilitati de comunicatie:
     - 1xPORT Ethernet (conector RJ45) pentru conectarea cu PC, LAN sau INTERNET (prin intermediul WEB serverului incorporat).
     - 2 x CIB BUS - se pot conecta 2 x 34 unitati de extensie;
     - RS 232 - destinat modemului GSM pentru comunicatia cu telefoane mobile prin intermediul SMS-urilor;
     - TCL2 BUS - prin intermediul acetui BUS este posibila extinderea sistemului cu alte 4 magistrale de date CIB BUS. Astfel modulele de extensie atasate unitatii centrale pot ajunge la 6 x 32 = maxim 192 module.
- INTRARI / IESIRI :
     - 4 x NO sau NC fara potential
     - 2 x PSM - Intrari pentru monitorizarea surselor de alimentare
     - 1 x Iesire releu - pentru actionarea sistemului de alarma


© 2010 - 2020 Toate drepturile rezervate DI ELECTRIC SRL